Escollir la muntura per als teus ulleres

L’elecció de la muntura d’ulleres sempre porta diferents tipus d’inconvenients pel que fa a com quedaran. Tot depèn sempre del tipus de rostre, per això cal pensar-ho bé i veure quina és la millor elecció. També cal tenir en compte altres factors com la talla i l’ús que se li donaran a les ulleres amb la finalitat que sigui el més apropiat possible.

Vegem què cal tenir en compte al moment de triar la muntura parell teves ulleres:

-Longitud: La longitud de la muntura és una dada no poc menor que cal tenir en compte en seleccionar el tipus d’ulleres.

En primer lloc està el que s’anomena la Longitud de les patilles. Aquest càlcul sempre es té en compte en la patilla completa, és a dir, que també es té en compte la zona a on la porta mala sort fa com una petita corba al final amb la finalitat que quedi el més ajustada possible a la cara perquè no caiguin i prou perquè se senti còmode.

D’altra banda, hi ha la mesura de Longitud Frontal. Això es calcula a través de la frontissa dreta a la frontissa esquerra. Quan es té un rostre molt ample, cal tenir en compte que la mesura d’aquesta zona frontal ha de ser prou gran com perquè no faci opressió a la zona de la templa. L’ideal és realitzar una prova perquè es vegi com repercuteix en el rostre.

-Altura: Dins de l’altura, cal observar com són l’altura dels vidres. En alguns d’ells no hi ha una alçada mínima sinó que tot dependrà de la muntura que s’esculli al final.

-Diagonal: La diagonal dels cristalls és un tipus de distància que hi ha al vidre, és el valor màxim absolut i generalment es pot observar en el detall i característiques de les pròpies muntures.

-Distància del pont: En aquest cas cal prestar atenció i intentar evitar el fet d’escollir ulleres amb ponts molt curts ja que en cas contrari quedaran molt enganxades al nas i podrien fer una mica de mal.

Com pots observar triar les muntures per als teus ulleres no és una tasca senzilla però sempre pots acudir a l’ajuda de professionals en les òptiques perquè t’assessorin en això i per descomptat fer una prova a veure com et sents amb les teves noves ulleres.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *