Quan necessites unes ulleres progressives

Potser recentment t’hagis adonat que necessites ulleres i que estiguis encara processant la idea que han de ser part de la teva vida. Generalment a partir dels 40 anys, moltes persones comencen amb inconvenients en veure alguna cosa borrós o percebre que tenen presbícia, també coneguda com vista cansada el que fa que no puguin enfocar molt bé en distàncies curtes. Això es deu fonamentalment al fet que el cristal·lí ha anat perdent elasticitat i per tant necessites unes ulleres progressives que ens ajudin a veure correctament tant de lluny com de prop.

El fet d’escollir unes ulleres progressives es deu al fet que es tracta d’un tipus d’ulleres que porta una lent graduada de forma diferent segons en quina zona es fixi la mirada.

Dit d’altres forma: a la zona superior, la porta mala sort compta amb el necessari per a la visió de lluny. Si el client no té problemes de vista cap al lluny, llavors es pot deixar sense graduar, mentre que a la part intermèdia de la porta mala sort, es col·loca el tipus de graduació necessària per a la visió de mitjana distància. Ja a la zona inferior és quan es gradua per a la visió de prop.

És per aquest motiu que les ulleres progressives són perfectes ja que en una mateixa porta mala sort tindrà les graduacions necessàries per veure tant de lluny com de prop. A més d’això, en cap moment hi ha talls a les graduacions pel que no molestarà ni a la visió ni a la part estètica.

Per descomptat que el gran avantatge que tenen les ulleres progressives és el fet que no cal estar canviant de porta mala sort cada vegada que anem a mirar a la llunyania o llegirem un llibre, cosa que faria que haguem de carregar amb diferents ulleres durant el dia.

D’altra banda, les ulleres progressives ajuden a que els marejos i el vertigen que es puguin patir es vagin disminuint al màxim, permetent així millorar tots els aspectes de la salut.

Com es pot apreciar, són molts els avantatges i beneficis d’aquest tipus d’ulleres progressives. Només cal que provem si ens sentim a gust amb elles i són realment el que estàvem necessitant.

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *