Consells per escollir ulleres de sol

 

Les ulleres de sol són un complement que mai han de faltar en la vida de qualsevol persona. A més de ser molt estètiques, ens ajuden a protegir els nostres ulls del sol i de tenir algun tipus de malaltia amb això.

Però el que passa és que hi ha tants dissenys d’ulleres de sol, que moltes vegades l’elecció es pot convertir en un gran dilema. Si estàs buscant unes ulleres de sol noves o vols canviar les que tens, mira aquests consells per a la propera vegada que vagis a una òptica, així teves opcions es redueixen i l’elecció és molt més senzilla:

-Tipus d’ús: L’ús que li donem a les ulleres de sol és fonamental. Això vol dir que per exemple, no és el mateix fer ús d’unes ulleres de sol per a la platja que per anar a la muntanya o a fer senderisme. La protecció canvia així com la cura que hem de tenir amb els nostres ulls, per això és bo saber bé per què les vols.

  • -Vidres: Es tracta potser, l’element més important d’unes ulleres de sol. L’ideal és que siguin vidres que tinguin una protecció d’almenys un 80% de raigs ultraviolats. La dada la pots trobar o bé en l’etiqueta pròpia de les ulleres o consultar amb el professional de l’òptica que de segur t’ajudarà.
  • -Grandària: Segons la forma de la nostra cara ens quedaran millor un tipus d’ulleres o unes altres. Si tens el cap petit, llavors has d’intentar evitar les ulleres de sol grans. Tingues en compte que hi ha algunes marques que tenen diferents mides d’ulleres segons el seu model. Consulta a la òptima les mides disponibles.
  • -Model: El model de la ullera de sol dependrà del tipus de vidre que busquis. No és el mateix un vidre emmirallat que un vidre tradicional. En aquest cas, comptes amb dissenys clàssics que mai passen de moda, com alguns models d’ulleres de sol més moderns o de temporada que fan ús de dissenys exclusius.
  • -Montura: Generalment les muntures de les ulleres es poden canviar per altres, de manera que si ets d’aquestes persones a les quals els agrada variar, consulta a l’òptica quines opcions et dóna la compra d’aquestes ulleres de sol per assegurar-te que podràs fer algun “tunneado” en el futur o s’han de quedar tal com les compres.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *